Студио

Tristana Ashtanga Yoga не е обикновено йога студио. Тристата е дом на нашето Ащанга общество. <3 Тук заедно вървим по пътя на йога, подкрепяме се, създаваме приятелства, семейства дори… Смеем се заедно на постелките, споделяме трудности и успехи. 🙂 

 Шалата ни е посветена на традиционното изучаване и преподаване на Ащанга йога. Тристана отваря врати през 2017 г. и през следващата година се премества на сегашната си локация в центъра на София, на ул. Искър 54.

Основател и основен учител в Майсор програмата е Зорница Зайкова.

“Създадохме с много любов това пространство, в което заедно да се учим и подкрепяме като общество, защото дълбоко вярваме в трансформиращата сила на метода на Ащанга йога.”

В ежедневните майсор класове развиваме лична практика, работейки самостоятелно с учител. Методът е уникален заради изграждането на тази така важна връзка с учителя и индивидуалния подход към всеки практикуващ. 

Майсор стил практиките са подходящи за всички нива практикуващи. Това е най-добрият начин да започнете йога! Получавате индивидуално внимание и насоки, а практиката е съобразена с личните ви възможности и ограничения. 

Всеки е добре дошъл да опита! 🙂

“Anyone can practice. Young man can practice. Old man can practice. Very old man can practice. Man who is sick, he can practice. Man who doesn’t have strength can practice. Except lazy people; lazy people can’t practice Ashtanga yoga.”

Sri K. Pattabhi Jois