“Път към себе си” - лагер за йога и самоусъвършенстване в Родопите

Тристана Ащанга йога София със съдействието на Фондация “Учене за Промяна”

Ви каним на

“Път към себе си”

Лагер за йога и себеусъвършенстване в Родопите

Със Зорница Зайкова и Огнян Гъдуларов

в “Училище сред природата” в с. Гудевица

🏞️  В началото на лятото Ви каним на едно планинско преживяване, съчетаващо практики за личностно развитие, мъдростта на йога и лечебната сила на Родопите. 

Подготвили сме уникална интензивна програма, включваща традиционна Ащанга йога, практики за пранаяма, медитация, тематични сесии и техники за себепознание и личностно развитие сред природата.

Комбинирането на йога с дълбоки индивидуални процеси, като средство за самооткриване е наистина мощна комбинация, която помага да се отключи вътрешна жизненост и да подобри самоефективността.

Красотата на Родопа планина, магия на цветове, форми и аромати. В комбинация с движение и практики за себеосъзнаване и личностно развитие, вдъхновени от природата. Не пропускайте една програма, чрез която можете да развиете духа и тялото си, чрез връзка с природата и себе си!

Ще започваме сутрините с дихателни практики и медитация и ще се потапяме в магията на Ащанга йога. Традиционно Ащанга йога се преподава в Майсор стил класове, където всеки развива лична практика и насочва вниманието навътре. В Майсор класовете със Зорница всеки ще получава индивидуални насоки и внимание. 

Ще продължаваме деня с разнообразни работилници и семинари, а вечерта цялата общност се събира за сатсанг. Ще задълбочим връзката си с природата и автентичното си аз.

Нямаме търпение да Ви посрещнем в Гудевица! <3

🏡 Къде? 

с. Гудевица, Обучителен център „Училище сред природата”

В божествената Родопа планина, където мистерията и реалността се срещат ние обогатяваме процеса на личностно развитие и учене вдъхновени от природата!

„Училище сред природата” е разположен сред спиращи дъха гледки в една сграда на повече от 100 години. Центърът е посветен на устойчивото развитие и връзката с природата. Разполага с къща за настаняване изградена от дърво, камък и глина, просторна зала за практики и дух на сплотена общност. Тази гъвкава среда, в която можеш да лежиш, играеш, пееш и се смееш по време на програмата е неповторима и активира всички сетива. А през прозорците надничат планината и горите!

🗓️ Кога?

От 6 дo 12 юни (понеделник-неделя)

Настаняване: Понеделник през деня. Програмата започва след 18:00

🔥Какви практики ще се включват?

– Ежедневни Ащанга йога практики Майсор стил

– Природно базирани методи за себеосъвършенстване произлизащи от Екоцентричната психология и Еко-терапията, дихателни и медитативни практики, творчески занимания, групови игри, разходки…..

– Приключения в пещерна система Голубовица

✔️Практиките са подходящи и за абсолютно начинаещи! ✔️ Не е необходимо да имате опит с йога!

🧘‍♂️🧘‍♀️Класовете ще се водят от Зорница Зайкова и Огнян Гъдуларов.

Зорница Зайкова е йога учител, предучилищен педагог и създател на Тристана Ащанга йога София

Първата среща на Зорницa с йога е в ранна детска възраст, когато я завеждат на практика на Венцислав Евтимов в НСА. Връща се сама в залата отново, когато е на 11.  Още оттогава йога се превръща в начин на живот за нея и неразделна част от израстването ѝ. Години практикува и преподава по системата на Шивананда йога, докато през 2011г. случайно попада на видео за Ащанга йога и се посвещава на метода.

През годините има възможност да практикува с изключителни международни преподаватели и открива своя учител в лицето на Дейвид Робсън. Преминава през различни обучения, семинари и майсор класове с Дейвид Робсън, Йелена Весич, Адам Кийн, Кино МакГрегър, Кристофър Кон, Майкъл Скаборт, Ник Евънс, Манджу Джойс и други.

През 2019 г. преминава през интензивен учителски курс в Загреб с Дейвид Робсън и Йелена Весич.

През 2017 г. основава Тристана Ащанга йога София. Стреми се да създаде общност, в която ащанга йога да се преподава и учи по традиционния начин. Води ежедневена майсор програма, провежда водени практики, работилници. Организира йога лагери и семинари.

По професия е предучилищен педагог. Работи ежедневно с деца. Преподава немски език на деца на възраст между 2 и 7 години, води занимания по детска йога и подготовка на деца за първи клас.

Tristana.bg

 

Огнян Гъдуларов е страстен природолюбител, скален катерач и експерт по дивата природа, птиците и горите. От 11 години той работи в сферата на неформалното образование и личностното развитие. Огнян подкрепя хората да разкрият пълния си потенциал в живота и да открият себе си. Той е обучител с интереси и опит в медитация, йога и енергийни практики. Любимите му теми са личностно развитие, себеизследване, отговорно потребление, устойчивост и опазване на околната среда. Той живее като активист за културна трансформация, преоткривайки свещеното в живота и възстановявайки духовната връзка на хората със светът, който е повече от човешки. Като участник във Великия Обрат, той въплъщава образа на Огънят на живота и Слушателят на дърветата. Посветен е на Великото Дело за справедливо бъдеще за всички живи и неживи създания на Земята.

 📜Какво включва ритрийтът? 

– 6 Нощувки в споделено пространство;

– 3 хранения на ден. Храната е вегетарианска, екологично чиста и изключително вкусна. Следваме принципа на използване на местна храна. През деня ще имаме допълнително плодове, чай, кафе… <3 

– Всички практики в програмата;

🚙 Транспортът не е включен, но с радост ще помогнем за организирането на споделено пътуване. 

 

💵Колко ще струва? 

Ранно записване до 30 април: 480 лв.

Редовна цена:  520 лв.

🐁 За деца:

Ще се радваме да дойдете с дете! При събиране на група, ще изготвим приключенска програма и за тях! Пишете ни за повече информация и условия.

📑Как става записването? 

За да запазите Вашето място, попълнете формата за записване:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWe3I7BQ_ViwivlBQR0VlAxOg17IjAI15eafRcEV3B0h4tdA/viewform?usp=sf_link

За допълнителна информация и въпроси, свържете се с нас на лично съобщение на страницата ни или на телефон 0899424747. 

https://www.facebook.com/TristanaYogaSofia/

💰За да запазите Вашето място, е необходимо капаро в размер на 100 лв. Останалата част от сумата се заплаща на място при настаняването.

Може да заплатите на място в Тристана Ащанга йога София (ул. Искър 54) или по банков път.

⚠️При отказ от страна на участник, заплатени суми не се възстановяват. 

Местата са ограничени. Максималният брой на участниците е 15.

При записване ще получите и пълната програма на събитието. 

🙏